Α.Γ.Σ. Ανατολή: Και η ελληνική ομάδα και η αθλήτριά μας διακρίθηκαν

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 22:24 | Νέας Ιωνίας
Α.Γ.Σ. Ανατολή: Και η ελληνική ομάδα και η αθλήτριά μας διακρίθηκαν Α.Γ.Σ. Ανατολή: Και η ελληνική ομάδα και η αθλήτριά μας διακρίθηκαν Α.Γ.Σ. Ανατολή: Και η ελληνική ομάδα και η αθλήτριά μας διακρίθηκαν
|||||

..

..

..

Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Ανατολή 

 

 

 

Με ασημένιο μετάλλιο και τη Δεύτερη θέση επέστρεψε από το Μουσκάτ του Ομάν η Ελληνική Ομάδα του βάδην των γυναικών, όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην.

Κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (ζέστη και υγρασία) και σε μια δύσκολη διαδρομή, με πολλές υψομετρικές διακυμάνσεις, οι ΠΕΝΤΕ αθλήτριές μας κατάφεραν να καταλάβουν την υψηλή βαθμολογία της ΔΕΥΤΕΡΗΣ θέσης.

Πρώτη από ελληνικής πλευράς τερμάτισε η έμπειρη ΟΛΓΑ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ, η οποία μετά το 4ο χλμ. ακολούθησε τις προπορευόμενες. Έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα, πετυχαίνοντας στα τελευταία χιλιόμετρα να ανέβει δύο θέσεις ακόμη και να καταταγεί στην 6η θέση, με χρόνο 1:34.54..

Θυμίζουμε ότι η Όλγα Ντρισμπιώτη συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου είχε καταλάβει την 8η θέση. Η Όλγα έδειξε για μία ακόμη φορά την πολύ καλή φυσική της κατάταξη, αλλά και τη μαχητικότητά της, η οποία την φέρνει ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του βάδην παγκοσμίως..

Δεύτερη από ελληνικής πλευράς τερμάτισε η αθλήτρια του Συλλόγου μας ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ, (η οποία επίσης συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αντιπροσωπεύοντας εντυπωσιακά την Ελλάδα). Η Κυριακή Φιλτισάκου κατέλαβε την 11η θέση πετυχαίνοντας επίδοση 1:38.53. Δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη για τη θέση που πήρε και για τη φυσική της κατάσταση.

Οι αθλήτριες της υπόλοιπης ελληνικής αποστολής τερμάτισαν κατά σειρά: 3η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (13η στη γενική κατάταξη) με χρόνο 1:40.01, 4η ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ (25η στη γενική) με χρόνο 1:44.54 και 5η η ΕΦΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΣΑΚΗ (34η στη γενική) με χρόνο 1:47.44. Τερμάτισαν 41 αθλήτριες.

Προπονητής των τριών πρώτων Ελληνίδων αθλητριών είναι ο κ. Ναπολέων Κεφαλόπουλος ο οποίος αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητριών του, εν όψει μάλιστα και των επόμενων μεγάλων διοργανώσεων.

Τα συγχαρητήριά της προς τις αθλήτριες της Ελληνική Εθνικής Ομάδας εξέφρασε και η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει όλη την Ελληνική Εθνική Ομάδα, ιδιαίτερα βέβαια την αθλήτριά μας ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ, την οποία αναμένει να αγκαλιάσει και να της ευχηθεί να έχει υγεία και επιτυχία στους στόχους της.

Το ΔΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά του και προς τον προπονητή κ. Κεφαλόπουλο, για τις συνεχείς επιτυχίες του.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο